Services

Prestaties verhogen

Wij leveren gespecialiseerde onderhoudsservice en reserveonderdelen voor alle soorten rolbruggen en takels. Wij streven ernaar om de veiligheid en productiviteit bij onze klanten te verbeteren.

Heeft u een dringende interventie nodig?

Contacteer ons dan op ons rechtstreeks servicenummer of per mail op service@cluma.com.

We helpen u graag verder. 

Preventief onderhoud,
minder kosten
meer productiviteit

Een actieve aanpak met preventief onderhoud is essentieel om de veiligheid en productiviteit te verbeteren. Regelmatige inspecties en preventief onderhoud draagt bij aan minder stilstand en betere betrouwbaarheid van uw apparatuur. Wij helpen u een goed onderhoudsplan op te stellen om de levensduur te verlengen en de onvoorziene stilstanden te verlagen.

Onderhoud

OK, het is een torenhoog cliché: ‘beter voorkomen dan genezen’. Maar het klopt wel. Als experten voeren wij regelmatig een preventief onderhoud uit voor u. Uw installatie gaat aanzienlijk langer mee. En u heeft maar liefst 80% minder onvoorziene stilstanden. Achteraf krijgt u een kristalhelder onderhoudsrapport. Wij zijn pas tevreden als u zonder zorgen uw werk kan doen.

Herstellingen

Bij Cluma kan u terecht voor herstellingen op al uw installaties: uw rolbrug, portaalkraan, zwenkkraan en takel. We beschikken ook over 100% up-to-date kennis, ervaring en wisselstukken voor verschillende merken. We weten hoe belangrijk het is om een defect snel en degelijk op te lossen. Om u nog sneller van dienst te zijn beschikt iedere servicetechnieker over zijn eigen hoogtewerken.

Wisselstukken

Op zoek naar een wisselstuk? Ook als u het onderdeel niet kan benoemen, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Een groot aanbod aan wisselstukken van verschillende merken zoals Stahl, Verlinde, Demag, … zijn voorradig in ons magazijn. Zo bent u snel weer aan de slag

Technische keuringen

Om veiligheidsredenen mag u pas met uw installatie werken na de indienststellingskeuring door een erkend organisme. We maken dus snel een afspraak. We leveren de volledige installatie met CE verklaring en het volledig technisch dossier. Onze service-technieker is ter plaatse voor een vlot verloop van de keuring. Ook voor de periodieke of herkeuringen helpen wij u graag verder.

Herstellingen toebehoren

Wij herstellen ook uw afstandsbedieningen en elektrische toepassingen. Misschien komt u liever bij ons langs en voeren we de herstelling onmiddellijk uit terwijl u geniet van een lekkere kop koffie. Alle onderdelen zijn bij ons voorradig om uw Ikusi, Hetronic of Saga te herstellen. Dat scheelt heel wat tijd voor uw productieproces.

Retrofit & ombouw

You only live twice… Ook uw bestaande rolbrug verdient een tweede leven. Dit kunnen we door bestaande onderdelen te vervangen zoals elektrische bekabeling, wielkasten, schakelkasten, takels. Of door nieuwe opties te voorzien zoals verlichting, een afstandsbediening, frequentiesturing,… Bovendien doet ook een nieuw laagje verf uw rolbrug er weer splinternieuw uitzien.

Hoe neemt u contact op voor een dringende interventie?

Onze servicetechniekers staan voor u klaar. Contacteer ons via het rechtstreeks servicenummer en we plannen zo snel mogelijk een interventie voor u in.

Om een preventief onderhoud in te plannen, kan je contact opnemen via het rechtstreeks servicenummer. Samen bekijken we de mogelijkheden qua data en benodigdheden. 

In ons geautomatiseerd magazijn hebben wij veel wisselstukken op voorraad. Zo kunnen we snel schakelen bij herstellingen. Een vraag over een wisselstuk? Aarzel niet om ons te contacteren via 051 267 267 of per mail op service@cluma.com.

Deel deze pagina