Over ons

Hogerop geraken
met Cluma,
zoals u het wilt

Hogerop geraken met Cluma, zoals u het wilt

Daag ons uit – niets is voor ons té hoog gegrepen. We stellen alles in het werk om uw business op te tillen. Met rolbruggen, zwenkkranen, takels, ijzersterke services, onderhoudsdiensten en herstellingen.

0
Jaar ervaring
0
Rolbruggen
+ 0
Klanten
0
Medewerkers

Cluma heeft alles om uw bedrijf te liften

Cluma is meer dan een leverancier of een onderhoudsdienst. Vergelijk ons met uw compagnon de route. Een betrouwbare partner die zijn strepen heeft verdiend, ook in uw sector.

VCA

Sedert het jaar 2000 beschikken wij over VCA omdat veiligheid bij ons een topprioriteit is en blijft. VCA betekent: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De bedoeling van die checklist? Een dikke streep zetten onder gevaarlijke werkomstandigheden. Dus werkt u met Cluma samen? Dan weet u dat iedereen hoog en droog zit. Uw én onze medewerkers.

EN 1090

Onze EN 1090-certificering bewijst onze draagkracht. Alle onderdelen van onze staalconstructies voldoen aan de Europese norm.

Die legt zwart-op-wit vast wat vakmanschap is. Houden zo, is nu de boodschap. En de kwaliteit van onze producten blijven liften. Zodat we ook in de toekomst ons keurmerk meer dan waard zijn.

Onze WAARDEN

Meer dan een nummer

Onze klanten zijn meer dan een nummer op een factuur. U speelt de hoofdrol bij Cluma.

Onze waarden:

  • Mensgericht
  • Klantgericht
  • Gezond verstand
  • Duurzaam ondernemen
  • Veiligheid

Onze geschiedenis

1987
1992
2002
2006
2008
2014
2020
2021
Oprichting Cluma 1987
Oprichting
Cluma Engineering ziet het daglicht in Harelbeke. Opgericht door Dirk Maes.
Verhuis naar Roeselare Cluma
Verhuis
Cluma groeit hard en barst al snel uit zijn voegen. Dus verhuizen we naar een bedrijfssite in Roeselare. Daar is meer ruimte voor groei.
2 nieuwe hallen voor Cluma
Uitbreiden
Cluma blijft steeds groeien. De oplossing? De bouw van twee extra hallen.
Dirk Maes Triathlon
Doorzettingsvermogen
Cluma-oprichter Dirk Maes finisht zijn eerste triatlon. De volharding die nodig is voor die prestatie, zet hij ook in voor het succes van Cluma. Ondertussen finishte Dirk reeds 15 Ironmans full distance.
Christophe wordt medevennoot
Nieuwe CEO
Cluma verwelkomt Christophe Kerkhof als medevennoot. Niet toevallig! Christophe is sinds 1998 een trouwe medewerker van Cluma.
Rennovatie Cluma
Renovatie
Alle gebouwen krijgen een moderne look. De frisse uitstraling sluit goed aan bij onze bedrijfswaarden. Innovatief en maatschappelijk verantwoord.
Cluma eetzaal
Nieuwe refter
Omdat het werkplezier van onze mensen centraal staat, investeerden we in een toffe eetplaats waar iedereen kan ontspannen tijdens de middagpauze,.
Website design Cluma
Nieuwe website
Om het nog gemakkelijker te maken voor onze klanten vernieuwden wij onze website. Je ontdekt er niet alleen meer over onze producten en diensten, maar surft er doorheen onze referenties en projecten.

Ons TEAM

Maak kennis met ons team

Cluma telt vijftig medewerkers. Een mix van jong en oud – stuk voor stuk hoogvliegers. Al bij het ochtendgloren staan onze servicetechniekers klaar om voor u uit te vliegen.

De cluma academy

Vertrouw op onze kennis

Cluma blinkt uit in ijzersterke services. Daar komt heel wat vakmanschap bij kijken. Niets gaat ons petje te boven.

 

We scholen daarom onze eigen medewerkers op permanente basis bij. Dit doen we dankzij diverse opleidingen. Zo geven ervaren interne en externe trainers onze medewerkers een boost.